Saldais plovs ar ķirbi

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 700 g jirbja mīkstuma
  • 200 g ābolu
  • 200 g rozīņu
  • 200 g žāvētu plūmju bez kauliņiem
  • 100 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež kubiņos. Rozīnes un plūmes nomazgā un izmērcē karstā ūdeni un samaisa ar āboliem. Katliņā izkausē sviestu, tajā liek nelielos kubiņos sagrieztu ķirbi. Rīsus nomazgā, pusi pārber ķirbjiem. Tad liek augļu maisījuma kārtu, un virsū atkal rīsa kārtu. Pārlej ar kausētu sviestu, pārlej ar viegli pasālītu ūdeni un vēra uz vājas uguns zem vāka 1 stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi