Ķirbju gardumiņš

Sastāvdaļas

  • 200 g ķirbja mīkstuma
  • 200 g melones
  • 200 g ābolu
  • ½ citrona
  • 3 ēdamkarotes medus

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi samaļ gaļas mažīnā un samaisa ar medu. Meloni sagriež sīkos kubiņos, samaisa ar uz sakņu rīves sarīvētiem āboliem un pārlej ar citronu sulu. Liek bļodā, pārlej ķirbju biezeni. Izmaisa. Pasniedz labi atdzesētu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi