Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Māla podā sautēta cūkgaļa

2006. gada 15. maijs
Foto: Depositphotos.com
Gaļu var sautēt kopā ar žāvētām plūmēm, āboliem, arī ar dažādām saknēm.
Pagatavošana
60 min
1. Gabaliņos sagrieztu gaļu un sasmalcinātu sīpolu taukos apcep, pārkaisa sāli, piparus un sakapātu ķiploku, liek ugunsdrošā māla podā, pielej karstu ūdeni, lai gaļa būtu apņemta.
2. Virsū liek tāda pat izmēra sagrieztus kartupeļus un burkānus, pārkaisa sāli, garšaugus, visu samaisa.
3. Podām uzliek vāku. Ēdienu cepeškrāsnī sautē apmēram kādas 30-40 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu