Māla podā sautēta cūkgaļa

Māla podā sautēta cūkgaļa
Foto: Depositphotos.com
Gaļu var sautēt kopā ar žāvētām plūmēm, āboliem, arī ar dažādām saknēm.

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas lāpstiņas
  • 60 g sīpolu
  • 10 g ķiploku
  • 20 g tauku
  • 5-6 kartupeļu
  • 5-7 mazi burkāniņi
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles

Pagatavošana

60 min.
  1. Gabaliņos sagrieztu gaļu un sasmalcinātu sīpolu taukos apcep, pārkaisa sāli, piparus un sakapātu ķiploku, liek ugunsdrošā māla podā, pielej karstu ūdeni, lai gaļa būtu apņemta.
  2. Virsū liek tāda pat izmēra sagrieztus kartupeļus un burkānus, pārkaisa sāli, garšaugus, visu samaisa.
  3. Podām uzliek vāku. Ēdienu cepeškrāsnī sautē apmēram kādas 30-40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Podām uzliek vāku. Ēdienu cepeškrāsnī sautē apmēram kādas 30...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi