Cūkgaļas un dārzeņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 400 g cauraugušas cūkgaļas
  • 50 g tauku
  • 3 sīpoli
  • 3 burkāni
  • 0.5 puse kāpostgalvas ( apmēram 0,5 kg)
  • 8 kartupeļi
  • 0.5 gl. asās tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • Ūdens
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala mazos gabaliņos (50g), apcep sakarsētos taukos kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, liek veidnē, pievieno aso tomātu mērci, piparus, sāli, nedaudz cukura, gabaliņos sagrieztus burkānus, astoņās daļās sagrieztus kāpostgalvu, pielej karstu ūdeni, lai dārzeņi būtu tikko apņemti.
  2. Sautē cepeškrāsnī.
  3. Pēc 30 minūtēm sautējumam pieliek uz pusēm sagrieztus kartupeļus un turpina sautēt, līdz dārzeņi mīksti.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi