Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas un dārzeņu sautējums

2006. gada 15. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sadala mazos gabaliņos (50g), apcep sakarsētos taukos kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, liek veidnē, pievieno aso tomātu mērci, piparus, sāli, nedaudz cukura, gabaliņos sagrieztus burkānus, astoņās daļās sagrieztus kāpostgalvu, pielej karstu ūdeni, lai dārzeņi būtu tikko apņemti.
2. Sautē cepeškrāsnī.
3. Pēc 30 minūtēm sautējumam pieliek uz pusēm sagrieztus kartupeļus un turpina sautēt, līdz dārzeņi mīksti.
4. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.
Uz augšu