Cūkgaļas un skābētu kāpostu sacepums

Sastāvdaļas

  • 400 g cauraugušas cīkgaļas
  • 800 g skābētu kāpostu
  • 2 sīpoli
  • 60 g tauku
  • Sinepes
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztus sīpolus taukos apcep, pievieno skābus kāpostus un ūdeni.
  2. Kāpostus izsautē pusmīkstus.
  3. Gaļu sagriež mazās šķēlītēs, apziež ar sinepēm, taukos apcep.
  4. Veidnē liek kārtām kāpostus un gaļas šķēlītes.
  5. Virsējā kārtā jābūt kāpostiem.
  6. Pārkaisa rīvmaizi un cep cepeškrāsnī , kamēr kāposti mīksti.
  7. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābu krējuma mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi