Cūkgaļas un kartupeļu frikadeles

Sastāvdaļas

  • 400 g cauraugušas cūkgaļas
  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • 1 tējk. kartupeļu miltu
  • 2 ēd.k. piena
  • 1 -2 tējk. labi izžāvētu un kafijas dzirnaviņās samaltu garšaugu ( selerijas, pātersīļus, dilles)
  • Rīvmaize
  • Taukvielas
  • Mērcei
  • Šampionjonu zupu paciņas
  • 2 gl. ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu un kartupeļus samaļ divas reizes.
  2. Masai pievieno ļoti sīki sagrieztu sīpolu, garšaugu pulveri, olu, pienu un kartupeļu miltus.
  3. Veido frikadeles, apviļā rīvmaizē, taukvielās apcep brūnas, pēc tam 5 minūtes sautē sēņu mērcē.
  4. Kartupeļus var aizvietot ar auzu pārslu biezputru.
  5. Sēņu mērcei izmanto sauso šampinjonu zupu paciņu ieber ūdenī maisot vāra 5 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi