Cūkgaļas un zivju kotletes

Sastāvdaļas

  • 300 g cauraugušas cūkgaļas
  • 300 g mencas filejas
  • 1 ola
  • 1 baltmaizes šķēle
  • 2 sīpoli
  • 1 tējk. sviesta
  • 0.5 gl. piens
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • Rīvmaize
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju samaļ divas reizes, otro reizi maļot kopā ar sasmalcinātiem un sviestā apceptiem sīpoliem, cūkgaļu, pienā izmērcētu un nospiestu baltmaizi.
  2. Masai pieliek olu, sāli, piparus un pamatīgi samīca.
  3. Veido kotletes, apviļā rīvmaizē un sakarsētās taukvielās cep gatavas.
  4. Zivs fileju var aizvietot ar 300 g samaltu sēņu ( sālītas sēnes jānomērcē).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi