Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas un svaigu kāpostu plācenīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g cauraugušu cūkgaļu
  • 300 g svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 3 ēd.k. pusvārītu rīsu
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Kviešu miltu
  • Tauki
  • Mērcei
  • 1.5 gl. ūdens
  • 0.5 gl. asās tomātu mērces
  • Sāls
  • Cukurs
  • Skābs krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu un kāpostu samaļ, sīpolu sasmalcina, pievieno rīsus, olas, sāli, piparus un samaisa.
  2. Ar ēdamkaroti veido plācenīšus, apviļā miltos un sakarsētos taukos apcep brūnus.
  3. Pēc tam piecas minūtes sautē mērcē.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.
  5. Mērcei:
  6. Ūdens un asās tomātu mērces ar sāli, cukuru un skābu krējumu vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas