Cūkgaļas un svaigu kāpostu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 300 g cauraugušu cūkgaļu
  • 300 g svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 3 ēd.k. pusvārītu rīsu
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Kviešu miltu
  • Tauki
  • Mērcei
  • 1.5 gl. ūdens
  • 0.5 gl. asās tomātu mērces
  • Sāls
  • Cukurs
  • Skābs krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu un kāpostu samaļ, sīpolu sasmalcina, pievieno rīsus, olas, sāli, piparus un samaisa.
  2. Ar ēdamkaroti veido plācenīšus, apviļā miltos un sakarsētos taukos apcep brūnus.
  3. Pēc tam piecas minūtes sautē mērcē.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.
  5. Mērcei:
  6. Ūdens un asās tomātu mērces ar sāli, cukuru un skābu krējumu vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi