Zupa-atri,leti,garsigi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Paris kartupelju
  • Sipols
  • Lauru lapina
  • -2. bundzinjas konservu - bretlinju tomatu mercee
  • Garsvielas -dilles,vegeta

Pagatavošana

20 min.
  1. - nomizojam un sagriezam kartupeljus-liekam varities ne visai liela udens daudzuma.
  2. - pievienojam sipolu , lauru lapinju un bretlinju konservus
  3. -pievienojam dilles un garsvielas
  4. Zupa gatava! Labu apetiti !
  5. Ja ir velesanas,lai uzlabotu garsu un padaritu zupu satigaku var pievienot tomatu sulu .
  6. Izdevigi gatavot ari darba vieta,jo loti atri gatavojas un ari produkti loti leeti !

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi