Sākums > Receptes > Deserti

Deserts „deniss

2006. gada 14. maijs
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Pusi saldā krējuma uzputo. Sieru, otru pusi saldā krējuma un olu dzeltenumus šķīdina ūdens peldē, pievieno uzbriedinātu un izkausētu želantīnu, ¼ izkausētas šokolādes un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un pievieno putukrējumam. iegūto masu lej formā un sastindzina.
2. Mērces gatavošanai cukuru izkausē pannā, līdz tas iegūst zeltainu krāsu, pievieno saldo krējumu un uzvāra. Atlikušo šokolādi izkausē ūdenspeldē, atdzesē, līdz masa iegūst bieza krējuma konsistenci, pilda konditorijas maisiņā un uz pergamenta uzzīmē tīklu. Ļauj sastingt tik daudz, lai masa nekļūtu trausla, tad izveido tīkliņa formu un novieto aukstumā.
Uz augšu