Deserts „deniss

Sastāvdaļas

  • 100 g Rokforas siera
  • 100 g saldā krējuma
  • 3 olu dzeltenumi
  • 20 g želantīna
  • 100 g cukura
  • 50 g zemeņu
  • 250 g šokolādes
  • Mērcei: 100 g cukura, 100 g saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusi saldā krējuma uzputo. Sieru, otru pusi saldā krējuma un olu dzeltenumus šķīdina ūdens peldē, pievieno uzbriedinātu un izkausētu želantīnu, ¼ izkausētas šokolādes un maisa, līdz iegūst viendabīgu masu. Atdzesē līdz istabas temperatūrai un pievieno putukrējumam. iegūto masu lej formā un sastindzina.
  2. Mērces gatavošanai cukuru izkausē pannā, līdz tas iegūst zeltainu krāsu, pievieno saldo krējumu un uzvāra. Atlikušo šokolādi izkausē ūdenspeldē, atdzesē, līdz masa iegūst bieza krējuma konsistenci, pilda konditorijas maisiņā un uz pergamenta uzzīmē tīklu. Ļauj sastingt tik daudz, lai masa nekļūtu trausla, tad izveido tīkliņa formu un novieto aukstumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi