Aknu ragū

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu aknu
  • Saišķītis sīpolloku, pētersīļu
  • 2 palieli āboli
  • 1 sīpols
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 4 ēd.k. augu eļļas
  • 1 glāze gaļas buljona
  • 5 ēd.k. ābolu etiķa
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 1 ēd.k. kartupeļu miltu
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Aknas sagriež tievās, garās sloksnītēs. Āboliem izņem serdi, sagriež šķēlītēs un aplej ar citrona sulu. Aknu apcep augu eļļā, pieber sāli, piparus un uzliek uz pannas. Tajā pašā pannā apcep sīki sagrieztus sīpolus un ābolus, saliek kopā ar aknām.Uz pannas uzlej etiķi un vāra līdz tas pilnīgi izvārās. Pievieno buljonu un saldo krējumu, uzvāra, pievieno aukstā ūdenī iemaisītus kartupeļu miltus. Gatavā mērcē liek aknas, sIpolus. ābolus, uzvāra, noņem no uguns un pārkaisa ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi