Teļa gaļa ar biezpiena piedevām

Sastāvdaļas

  • 200 g teļa gaļas filejas
  • 20 g spinātu
  • 30 g biezpiena
  • 30 g tomātu
  • 20 g skābā krējuma
  • 100 g baklažānu

Pagatavošana

1 min.
  1. Teļa fileju viegli izklapē plakanu. Pagatavo biezpiena masu, sajaucot kopā ar spinātiem un muskatriekstiem. Fileju viegli apcep sviestā un virsū kārto biezpiena masu, skābo krējumu (biezu) un sagrieztus tomātus. Visu cep krāsnī 165 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.
  2. Gaļu kārto uz grilētām baklažāna šķēlēm un dekorē ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi