Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļa ar biezpiena piedevām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g teļa gaļas filejas
  • 20 g spinātu
  • 30 g biezpiena
  • 30 g tomātu
  • 20 g skābā krējuma
  • 100 g baklažānu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Teļa fileju viegli izklapē plakanu. Pagatavo biezpiena masu, sajaucot kopā ar spinātiem un muskatriekstiem. Fileju viegli apcep sviestā un virsū kārto biezpiena masu, skābo krējumu (biezu) un sagrieztus tomātus. Visu cep krāsnī 165 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.
  2. Gaļu kārto uz grilētām baklažāna šķēlēm un dekorē ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas