Dzērveņu ķīselis

4 1
Ogas var izmantot arī saldētas, iepriekš tikai jāatkausē :)

Sastāvdaļas

  • 100 g dzērveņu
  • 400 g ūdens
  • 50 g cukura
  • 30 g kartupeļu cietes
  • Citronu miziņa
  • Vanilīns

Pagatavošana

20 min.
  1. Dzērvenes noskalo, saspaida, pārlej ar ūdeni un uzvāra, izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, citrona vai apelsīna miziņu,vanilīnu, kartupeļu cieti un uzvāra, lej traukā, pārkaisa ar cukuru un atdzesē.
  2. Pasniedz ar pienu vai saputotu saldo krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar pienu vai saputotu saldo krējumu.

Lai labi ga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

GATIS 2012. gada 29. novembris 13:54
Man ļoti labi sanāca 400gr. dzērvenes uz 2.5l ūdens.
Ingars 2012. gada 10. janvāris 09:12
Zemenu kiselis tas pats ir, tie pasi grami un nenokaš ;)
Jānis 2010. gada 6. novembris 14:51
labdien, uz cik lielu ūdens daudzumu receptīte paredzēta?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti