Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Dzērveņu ķīselis

Dzērveņu ķīselis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Ogas var izmantot arī saldētas, iepriekš tikai jāatkausē :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g dzērveņu
  • 400 g ūdens
  • 50 g cukura
  • 30 g kartupeļu cietes
  • Citronu miziņa
  • Vanilīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Dzērvenes noskalo, saspaida, pārlej ar ūdeni un uzvāra, izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, citrona vai apelsīna miziņu,vanilīnu, kartupeļu cieti un uzvāra, lej traukā, pārkaisa ar cukuru un atdzesē.
  2. Pasniedz ar pienu vai saputotu saldo krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar pienu vai saputotu saldo krējumu.

Lai labi ga...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas