Kakao ezisi

Sastāvdaļas

  • ½ paciņas sviesta vai margarīna
  • ½ glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • 1 paciņa selgas cepumu
  • 1 —2 tējkarotes piena vai salda krējuma
  • Rupji sadrupināti zemesrieksti

Pagatavošana

56 min.
  1. Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu. Cepumus saberž ar veltni vai saberž ar rokām. Cukuru, kakao un cepumus rūpīgi samaisa ar izkausēto sviestu. Ja maisījums ir pārāk sauss, pievieno pienu vai saldo krējumu. Masu ņem ar tējkaroti un ar rokām savel to bumbiņās. Lai maisījums neliptu pie rokām, saujās paberž sausas cepumu drusciņas. Tad bumbiņas apviļā rupji sasmalcinātos zemesriekstos, lai tās bumbiņas būtu tādas kā ezīši.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi