Pildītas zivs kotletes

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja
  • Gabaliņš baltmaizes
  • Margarīns
  • Cepti sīpoli
  • Cepti šampinjoni
  • Rīvmaize
  • Zaļumi
  • Garšvielas
  • Piens

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju bez ādas samaļ, pievieno pienā mērcētu baltmaizi , un samaļ vēlreiz. Visu labi samaisa un pievieno garšvielas. Sagatavo pildījumu - apcep sīpolus un sēnes, pievieno zaļumus. Veido kotletes, apvārta rīvmaizē un cep sakarsetā margarīnā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi