Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivs buljons mērcēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivs galvas (ar asakām)
  • 1 l ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • 1 sīpols
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivs galvu nomazgā, saliek katliņā un pārlej ar aukstu ūdeni, pieliek sāli un sīpolu.
  2. Vāra apmēram 30 min. Biezumus nokāš.
    Buljonu izlieto mērcēm.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas