Zivs buljons mērcēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivs galvas (ar asakām)
  • 1 l ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • 1 sīpols

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivs galvu nomazgā, saliek katliņā un pārlej ar aukstu ūdeni, pieliek sāli un sīpolu.
  2. Vāra apmēram 30 min. Biezumus nokāš.
    Buljonu izlieto mērcēm.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi