Satē-grillēta gaļa uz iesmiņiem

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 6 personām
  • 400 g mīkstas liellpa vai jēra gaļas
  • Marināde
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • 2 ēd.k. eļļas
  • 2 ēd. k. ūdens
  • ½ tējk. baltvīna etiķa
  • ¼ tējk. balto piparu
  • ¼ tējk. ķiploku sāls
  • ¼ tējk. sāls
  • Mērcei
  • ēd. k. sojas mērces
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 1 tējk. čili pulvera
  • ½ sarkanas paprikas
  • ½ zaļas paprikas
  • 1 mazs sīpols

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un liek dziļā traukā.
  2. Sajauc marinādes sastāvdaļas, pārlej gaļai un nedaudz apmaisa, lai tā labāk ievilktos. Atstāj uz stundu istabas temp.
  3. Izņem gaļu no marinādes. Gatavo mērci. Marinādei pievieno sojas mērci, citrona sulu, čili pulveri, sasmalcinātu sīpolu un papriku.
  4. Iemarinēto gaļu sasprauž uz iesmiņiem. Ja izmanto koka iesmus, tos 30 min. iemērc ūdenī, lai tie cepot neapdegtu.
  5. Gaļu cep 6-7. min. virs kvēlojošām oglēm vai elektriskajā grillā. tad liek traukā un pārlej mērci.
  6. pasniedz ar svaigiem salātiem, kuros ir sarkanie lapu salāti, cigoriņi un mazo tomātu pusītes.
  7. P.s. ja vēlas siltu mērci, tad gaļas cepšanas laikā, to vāra 8-10 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi