Pupu pastēte

Sastāvdaļas

  • 500 g pupas
  • 2 ēd.k. sviesta
  • Pusgl. svaiga krējuma
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvārītas pupas un ķiploku daiviņu divreiz samaļ gaļas mašīnā.
  2. Katliņā izkausē sviestu.
  3. Tajā ,lēni maisot un karsējot uz nelielas uguns, iejauc samaltas pupas.
  4. Tad pievieno svaigu krējumu un sāli pēc garšas, izmaisa un karsē, līdz vaidojās bieza, stingra masa.
  5. Labi garšo kā piedeva pie kartupeļiem ar tomātiem, svaigiem vai skābētiem gurķiem, piedzerot klāt kefīru.
  6. Var ziest arī uz sviestmaizēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi