Sākums > Receptes > Deserti

Ābolu deserts ar vaniļas sausiņiem

2006. gada 13. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Nomizotus, šķēlītēs sagrieztus ābolus, pievienojot 1 ēd.k. cukura un 4 ēd.k. ūdens, sautē mīkstus ( tie nedrīkst izsķīst).
2. Sausiņus sarīvē uz smalkās rīves.
3. Sviestu kopā ar ½ ēd.k. cukura uz pannas izkausē, pievieno sausiņus un maisot apcep.
4. Saldo krējumu ar vaniļas cukuru saputo.
5. Platās vīna glāzēs liek sausiņu masu.
6. Caur polietilēna maisiņu stūrīti uzspiež putu krējumu apaļās kaudzītēs, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
Uz augšu