Ābolu deserts ar vaniļas sausiņiem

Sastāvdaļas

  • 4 vidēji lieli sadskābi āboli
  • 1.5 ēd.k. cukura
  • 200 g vaniļas sausiņu
  • 1 tējk. sviests
  • 1 gl. salda krējuma (35%)
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 40 g šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus, šķēlītēs sagrieztus ābolus, pievienojot 1 ēd.k. cukura un 4 ēd.k. ūdens, sautē mīkstus ( tie nedrīkst izsķīst).
  2. Sausiņus sarīvē uz smalkās rīves.
  3. Sviestu kopā ar ½ ēd.k. cukura uz pannas izkausē, pievieno sausiņus un maisot apcep.
  4. Saldo krējumu ar vaniļas cukuru saputo.
  5. Platās vīna glāzēs liek sausiņu masu.
  6. Caur polietilēna maisiņu stūrīti uzspiež putu krējumu apaļās kaudzītēs, pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi