Deserta ābolu zupa

Sastāvdaļas

  • Āboli (labāk izvēlēties pēc iespējas skābākus)
  • Piens
  • Cukurs
  • Vanilīns
  • Ola

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Liek Aukstā pienā un vāra uz mazas liesmas. Ābolu skābuma iespaidā piens pārvēršas biezpiena kunkulīšos un suliņās. Kad ābolu šķēlītes ir mīkstas, pievieno cukuru pēc garšas un vanilīnu. Atdzesētai zupai pievieno saputoto olu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi