Tunča pastēte

5 1
Tunča pastēte
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 kārbas “Blanšēti tunča fileju gabali eļļā”
  • 190 g konservēti šampinjoni
  • 1 -2 ēdamk. sasmalcinātas dilles
  • 3 gab. baltmaizes rikas
  • 3 gab. olas
  • 200 g skābais krējums
  • 100 g jogurts bez garšvielām
  • 1 tējk. estragons
  • 1 /4 tējk. melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Tunci un sēnes notecina;
  2. Tunci, šampinjonus un dilles liek virtuves kombaina traukā - sasmalcina;
  3. Pievieno maizes rikas, olas, krējumu un jogurtu;
  4. Uzkaisa estragonu, piparus un sāli. Visu samaļ.
  5. Maisījumu liek garenā cepamajā veidnē (tilpums - 1 litrs), apklāj ar alumīnija foliju.
  6. Pastēti cep krāsnī 175° C apmēram 50 minūtes.
  7. Atdzesē, neizņemot no veidnes.
  8. Pastēti sagriež šķēlēs un pasniedz ar salātiem un maizi. Var izrotāt ar citrona šķēlītēm un dillēm.
  9. * Tunča pastēti var cept arī mikroviļņu krāsnī. Pastētes mīklu liek mikroviļņu krāsnij piemērotā traukā, uzliek vāku un ar pilnu jaudu (maks. 800 W), cep 8-10 minūtes.
  10. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas