Parfe shokolada

Sastāvdaļas

  • 0.5 • 0,5 l saldā krējuma
  • • 5 olu dzeltenumi
  • • 150 g cukura
  • • 50 g degvīna
  • • 100 g meža ogu biezeņa
  • • 100 g mango biezeņa
  • Rotāšanai
  • • 100 g šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Krējumu saputo, cukuru ar ūdeni savāra sīrupā. Olu dzeltenumus saputo ar karsto sīrupu. Krējuma un olu masas samaisa kopā, pielej degvīnu. Masu sadala uz pusēm — vienai pievieno mango, otrai meža ogu biezeni — un lej ieeļļotās krūzītēs vai bļodiņās, kurās ieklāta pārtikas plēve. Liek saldētavā. Kad masa sastingusi, to sagriež šķēlēs. Rotā ar izkausētu un atdzesētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi