Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāļu suflē ar sparģeļiem

2006. gada 13. maijs
Foto: Kristīne
Pagatavošana
1 min
1. Mīklu izrullē un iespiež četrās aukstās veidnītēs. Cep cepeškrāsnī 10 minūtes 160 °C temperatūrā.
2. Kāļus sagriež kubiņos, liek katlā, pārlej ar 200 g ūdens un vāra mīkstus. Sakuļ jaucējā. Pievieno vistu olas, krējumu un eļļu. Biezo masu saputo ar putotāju un lej veidnītēs uz biskvīta. Veidnītes sarindo uz plātes un cep krāsnī 120 °C temperatūrā 15–20 minūtes.
3. Sparģeļus blanšē un uz mirkli iegremdē ledusaukstā ūdenī, lai saglabātos to košais izskats un konsistence.
4. Papriku sagriež kubiņos un aplej ar 200 g ūdens. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas un vāra. Masu sakuļ jaucējā un izkāš caur sietu.
5. Uz šķīvja liek kāļu suflē, virsū — ceptu paipalu olu, līdzās kārto sparģeļus un ceptu bekona šķēli
Uz augšu