Kāļu suflē ar sparģeļiem

Sastāvdaļas

  • • 150 g kāļu
  • • 2 vistu olas
  • • 4 paipalu olas
  • • 4 bekona šķēles
  • • 16 sparģeļi
  • • 200 g smilšu mīklas
  • • 150 g saldā krējuma
  • • ½ tējkarotes ķirbju eļļas
  • • sāls
  • Mērcei
  • • 1 liela sarkanā paprika
  • • 1 ēdamkarote baltvīna etiķa
  • • 1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklu izrullē un iespiež četrās aukstās veidnītēs. Cep cepeškrāsnī 10 minūtes 160 °C temperatūrā.
  2. Kāļus sagriež kubiņos, liek katlā, pārlej ar 200 g ūdens un vāra mīkstus. Sakuļ jaucējā. Pievieno vistu olas, krējumu un eļļu. Biezo masu saputo ar putotāju un lej veidnītēs uz biskvīta. Veidnītes sarindo uz plātes un cep krāsnī 120 °C temperatūrā 15–20 minūtes.
  3. Sparģeļus blanšē un uz mirkli iegremdē ledusaukstā ūdenī, lai saglabātos to košais izskats un konsistence.
  4. Papriku sagriež kubiņos un aplej ar 200 g ūdens. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas un vāra. Masu sakuļ jaucējā un izkāš caur sietu.
  5. Uz šķīvja liek kāļu suflē, virsū — ceptu paipalu olu, līdzās kārto sparģeļus un ceptu bekona šķēli

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi