Banankas un ogas

Sastāvdaļas

  • 300 g banānu saldējuma
  • 200 g saldētu ogu
  • 1 ēd.k. cukura sīrupa vai pūdercukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Apstrādā ogas. Uzvāri cukura sīrupu, ņemot ūdeni un cukuru attiecībā 1:1. Lēnām maisot, to izkausē un pēc tam atdzesē. Istabas temperatūrā atlaidini ogas, pēc tam samal tās jaucējā. Pievieno sīrupu vai pūdercukuru un rūpīgi samaisi. Ja vēlies saldāku, attiecīgi palielini cukura daudzumu. Samaltās ogas izkās caur smalku sietu.
  2. Pasniedz. Liec šķīvī saldējuma bumbiņas un pārlej tās ar ogu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi