Nu ļoti gardā zupa

Sastāvdaļas

  • 150 g spinātu
  • 4 tējkarotes trifeļu pastas vai eļļas
  • 2 bekona šķēles
  • 0.5 l saldā krējuma
  • 2 šalotes sīpoli
  • Rotāšanai
  • Tomāti, zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež sīpolu un apcep katlā. Pielej krējumu un vāra 5 minūtes. Pievieno spinātus. Masu sakuļ jaucējā. Iemaisa trifeļu pastu vai eļļu.
  2. Plānas bekona šķēles sacep un atdzesē.
  3. Spinātus pasniedz ar bekona čipsiem, rotā ar tomātu daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi