Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Svētku augļu kūciņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g rozīņu
  • 450 g žāvētu plūmju un aprikožu
  • 45 g kapātu mandeļu
  • 225 g sviesta
  • 60 g brūnā cukura
  • 50 g ruma
  • ½ citrona (sula un miziņa)
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1.5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 2 olas
  • 200 g miltu
  • Aprikožu ievārījums
  • Baltās un tumšās šokolādes kaletes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rozīnes, plūmes un aprikozes izmērcē rumā, sasmalcina, pievieno kapātus riekstus, kanēli, rīvētu citrona miziņu un svaigi spiestu sulu. Augļiem pievieno miltus un cepamo pulveri. Sviestu saputo ar cukuru un olām, sajauc ar augļu masu. Mīklu kārto ieziestās formiņās un cep 150 grādos pusstundu. Gatavas kūciņas pārziež ar uzkarsētu aprikožu ievārījumu, rotā ar balto un/vai tumšo šokolādi un riekstiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas