Svētku augļu kūciņas

Sastāvdaļas

  • 150 g rozīņu
  • 450 g žāvētu plūmju un aprikožu
  • 45 g kapātu mandeļu
  • 225 g sviesta
  • 60 g brūnā cukura
  • 50 g ruma
  • ½ citrona (sula un miziņa)
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1.5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 2 olas
  • 200 g miltu
  • Aprikožu ievārījums
  • Baltās un tumšās šokolādes kaletes

Pagatavošana

1 min.
  1. Rozīnes, plūmes un aprikozes izmērcē rumā, sasmalcina, pievieno kapātus riekstus, kanēli, rīvētu citrona miziņu un svaigi spiestu sulu. Augļiem pievieno miltus un cepamo pulveri. Sviestu saputo ar cukuru un olām, sajauc ar augļu masu. Mīklu kārto ieziestās formiņās un cep 150 grādos pusstundu. Gatavas kūciņas pārziež ar uzkarsētu aprikožu ievārījumu, rotā ar balto un/vai tumšo šokolādi un riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi