Vistas gaļa ābolu sulas želejā

Sastāvdaļas

  • 2 vārīti vistas krūšu gabali bez ādas
  • 1 ½ gl. ābolu sulas
  • ½ gl. vistas buljona
  • 1 ēd.k. želantīna
  • Rotājumam
  • Pusapvārītas ābolu daiviņas
  • Izmērcētas žāvētas plūmes
  • Salātu lapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas gaļu sagriež šķēlītēs.
  2. Buljonā uzbriedina želantīnu, pēc tam karsē ūdens peldē un izšķīdinātu pielej ābolu sulai.
  3. Veidnē ielej daļu ābolu sulas, sarecina, pārliek ābolu daiviņas, plūmes, pārlej nedaudz ābolu sulas, sarecina.
  4. Tad pārliek vistas galas šķēlītes.
  5. Kad atlikusī ābolu sula sāk recēt, pārlej pāri gaļai, sarecina.
  6. Pirms pasniegšanas galdā liek uz lēzenā šķīvja.
  7. Rotā ar salātu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi