Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļa ābolu sulas želejā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vārīti vistas krūšu gabali bez ādas
  • 1 ½ gl. ābolu sulas
  • ½ gl. vistas buljona
  • 1 ēd.k. želantīna
  • Rotājumam
  • Pusapvārītas ābolu daiviņas
  • Izmērcētas žāvētas plūmes
  • Salātu lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas gaļu sagriež šķēlītēs.
  2. Buljonā uzbriedina želantīnu, pēc tam karsē ūdens peldē un izšķīdinātu pielej ābolu sulai.
  3. Veidnē ielej daļu ābolu sulas, sarecina, pārliek ābolu daiviņas, plūmes, pārlej nedaudz ābolu sulas, sarecina.
  4. Tad pārliek vistas galas šķēlītes.
  5. Kad atlikusī ābolu sula sāk recēt, pārlej pāri gaļai, sarecina.
  6. Pirms pasniegšanas galdā liek uz lēzenā šķīvja.
  7. Rotā ar salātu lapām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas