Tvaikota zivs

Sastāvdaļas

  • 150 g zivs fileja
  • Sāls
  • Citronskābe
  • 20 g diļļu
  • Ūdens vietā izmanto no zivs asakām izvārītu buljonu, tam pieliekot klāt diļļu kātus un laurlapas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju ierīvē ar sāli, ūdenī izšķīdinātu šķipsniņu citronskābes, bagātīgi pārkaisa ar sīki sagrieztām dillēm, liek uz sieta un tvaiko.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, salātiem un mērci, kas pagatavota no tvaicējamā šķidruma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi