Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tvaikota zivs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g zivs fileja
  • Sāls
  • Citronskābe
  • 20 g diļļu
  • Ūdens vietā izmanto no zivs asakām izvārītu buljonu, tam pieliekot klāt diļļu kātus un laurlapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju ierīvē ar sāli, ūdenī izšķīdinātu šķipsniņu citronskābes, bagātīgi pārkaisa ar sīki sagrieztām dillēm, liek uz sieta un tvaiko.
  2. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, salātiem un mērci, kas pagatavota no tvaicējamā šķidruma.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Marinēta vista sinepēs un citronā

Marinēta vista sinepēs un citronā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas