Karbonāde ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles karbonāde
  • 2 ēd.k. taukvielu
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 sārti āboli
  • 1 ēd.k. cukura
  • Pildījumam
  • 2 gl. kubikos sagriezta baltmaize
  • Gl. sasmalcinātu ābolu
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu sīpolu
  • 2 ēd.k. sarīvētu seleriju
  • ½ gl. buljona
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Pildījumam paredzētos produktus samaisa, pārlej ar buljonu, lai maize izmirkst.
  2. Gaļas šķēles karstos taukos apcep brūnas, tad pārkaisa ar sāli, pipariem.
  3. Katrai šķēlei uzliek sagatavotu pildījuma kaudzīti, virs tās ābola pusi, kam izņemta sēklotne.
  4. Ābolam pārkaisa cukuru.
  5. Pannai uzliek vāku un cepeškrāsnī karsē, līdz gaļa mīksta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi