Vistas fileja ar paipalu olām

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas filejas
  • 4 paipalu olas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Sāls, malta paprika
  • Pasniegšanai: 1 ēdamkarote sarkano ikru, paprika, kressalāti

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež platās strēmelītēs un kārto tornī. Apziež ar sviestu un garšvielām. Cep krāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes. Novāra olas, atdzesē un noloba. Uz šķīvja kārto fileju, virsū liek grilētu papriku, apkārt – uz pusēm pārgrieztas olas. Dekorē ar sarkanajiem ikriem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi