Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar paipalu olām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas filejas
  • 4 paipalu olas
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Sāls, malta paprika
  • Pasniegšanai: 1 ēdamkarote sarkano ikru, paprika, kressalāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež platās strēmelītēs un kārto tornī. Apziež ar sviestu un garšvielām. Cep krāsnī 200 grādu temperatūrā 20 minūtes. Novāra olas, atdzesē un noloba. Uz šķīvja kārto fileju, virsū liek grilētu papriku, apkārt – uz pusēm pārgrieztas olas. Dekorē ar sarkanajiem ikriem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas