Gaļas kāpostu un ābolu sautējums

Sastāvdaļas

  • 500 g gaļas
  • Litrs skābētu vai 2 litri sagrieztu svaigu kāpostu
  • S''ipols
  • 3 āboli
  • Taukvielas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā kārtām liek kāpostus ar sasmalcinātu gaļu, sīpoliem un plānās šķēlītēs sagrieztiem āboliem, pārlej nedaudz ūdens un aizvākotā traukā sautē, līdz gaļa un kāposti mīksti.
  2. Ēdienā labi var izmantot sālītu vai žāvētu cūkgaļu.
  3. Gatavojot sautējumu no svaigiem kāpostiem, tos var griezt arī platās šķēlēs, gaļu atstāt lielos gabalos un ābolu tikai pārgriezt uz pusēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi