Mīļais jēriņš

Sastāvdaļas

  • 250 g jēra karbonādes
  • 50 g kukurūzas putraimu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas 2 ēdamkarotes sviesta
  • Sāls, svaigi malti melnie pipari
  • Marinādei: 1 laima sula
  • 2 -3 rozmarīna un timiāna zariņi
  • Sāls, pipari
  • Pasniegšanai: 2 tomāti, zaļš asais pipars, kressalāti

Pagatavošana

1 min.
  1. Karbonādes gabalu iegriež, mazliet atdalot kaulus, un apslaka ar marinādi. Liek ledusskapī, lai ievelkas garšas. Pēc tam gaļu uz pannas eļļā strauji apcep.
  2. Turpina cept krāsnī.
  3. Puslitrā karsta ūdens iemaisa sviestu un kukurūzas putraimus, apmaisot pavāra. Noņem no uguns un atstāj zem vāka uzbriest. Pēc tam biezputru liek cepamajā veidnē un cep krāsnī 200 grādu temperatūrā 15 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi