Rupjmaize ar dzērveņu sulu

Sastāvdaļas

  • 400 g nobriedušas rupjmaizes
  • 200 g dzērveņu
  • 200 g ūdens
  • 120 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalotas dzērvenes saspaida, pielej ūdeni, vāra 5 minūtes, izkāš car dubultu marli, pieliek cukuru un atdzesē.
  2. Rupjmaizei nogriež garozu, sagriež mazos gabaliņos vai sadrupina, pārlej ar dzērveņu šķidrumu un ļauj 6-10 stundas ievilkties.
  3. Pasniedz ar pienu vai putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi