Putraimu biezputras sacepums

Sastāvdaļas

  • 200 g putraimu biezputra
  • 1 ēd.k. sviesta
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 ola
  • ½ tasītes kompota augļu
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Pusi sviesta ar cukuru saputo, pievieno olas dzeltenumu, biezputru. kompota augļus, samaisa, tad iecilā olu baltumu.
  2. Veidni ieziež ar sviestu, plda ar biezputru masu, pārkaisa ar rīvmaizi un mēreni karstā cepeškrāsnī cep 30 - 40 minūtes.
  3. Pasniedz ar ogu mērci.
  4. P.S. Tāpat var izmantot pāri palikuši mannu vai rīsu biezputru.
  5. Kompota augļus var aizstāt arī ar 100 g gabaliņos sagriezta, nedaudz sacepta speķa. tad pasniedz ar krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi