Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklažānu karbonāde

2005. gada 17. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Baklažānus sagriež 0,5 biezās šķēlēs, apcep no abām pusēm brūnus, apkaisot ar sāli un nedaudz pipariem. Gatavās baklažānu šķēles kārto uz lēzena šķīvja vienu otrai blakus. Tomātus sagriež šķēlēs, apcep viegli no abām pusēm un tad kārto virsū baklažānu šķēlēm, tāpat arī - viegli apceptu vārītu desu, pēdējo virsū liek rīvētu vai šķēlēs grieztu sieru. Tad karbonādes atkal liek uz pannas un liek vāku virsū. Kad siers izkusis, liek uz šķīvjiem un pasniedz galdā ar majonēzi, grezno ar dillēm. Nu, ļoti sātīgi!
Uz augšu