Ar sēnēm pildīti gurķi

Sastāvdaļas

  • 5 gurķi
  • 2 sīpoli
  • 50 g taukvielas
  • 1 gl. tomātu sula
  • 150 g rīvēta siera
  • Dilles
  • Sāls pēc garšas
  • Pildījumam: 300 g ceptu sēņu
  • 1 sīpols
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus nomizo, pārgriež uz pusēm, ar koka karoti izņem sēklas, kuras uzliek uz sietiņa, lai iegūtu sulu.
  2. Gurķu puses nedaudz apsāla.
  3. Vienu gurķa pusi piepilda ar sēņu pildījumu, otru uzliek virsū, sasien ar diegu.
  4. Gurķus saliek uz pannas , uz kuras ir taukos nedaudz apcepti sīpoli.
  5. Gurķus sautē savā sulā, tad apkaisa ar sarīvētu sieru un turpina sautēt.
  6. Var sautēt arī tomātu sulā.
  7. Gatavus gurķus pārkaisa ar dilles zaļumiem un pasniedz galdā karstus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi