Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar sēnēm pildīti gurķi

2006. gada 12. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Gurķus nomizo, pārgriež uz pusēm, ar koka karoti izņem sēklas, kuras uzliek uz sietiņa, lai iegūtu sulu.
2. Gurķu puses nedaudz apsāla.
3. Vienu gurķa pusi piepilda ar sēņu pildījumu, otru uzliek virsū, sasien ar diegu.
4. Gurķus saliek uz pannas , uz kuras ir taukos nedaudz apcepti sīpoli.
5. Gurķus sautē savā sulā, tad apkaisa ar sarīvētu sieru un turpina sautēt.
6. Var sautēt arī tomātu sulā.
7. Gatavus gurķus pārkaisa ar dilles zaļumiem un pasniedz galdā karstus.
Uz augšu