Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Eksotiskie salāti ar vistu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Uz restītēm cepta vista
  • 100 g gargraudaino rīsu
  • Dažas salātu lapas
  • 2 vidēja lieluma apelsīni
  • 2 ananasu daiviņas
  • Mērcei: 2 ēdamkarotes ananāsu sulas
  • 1 ēdamkarote apelsīnu sulas
  • ½ tējkarote sāls 2 olu dzeltenumi
  • Maigas sinepes
  • 1 tējkarote maltas asās paprikas
  • 4 ēdamkarotes eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus izvāriet sāļā ūdenī, nolejiet atlikušo ūdeni un atdzesējiet. Vistai novelciet ādu, gaļu atdaliet no kauliem un sagrieziet mazos gabaliņos. Apelsīnus nomazgājiet un nolobiet, sadaliet daiviņās, tās sagrieziet 4 daļās un izņemiet kauliņus. Ananasu daiviņas sagrieziet gabaliņos. Vistas gaļu sajauciet ar rīsiem, apelsīniem un ananāsiem. Sakuliet mērcei: sajauciet apelsīnu un ananāsu sulu, garšai pievienojiet sāli. Olu dzeltenumus sakuliet ar sinepēm, pievienojiet aso papriku, pa drusciņai pielejiet nedaudz eļļas, piejauciet klāt augļu sulas. Salātus pārlejiet ar mērci. Salātu lapas nomazgājiet, noteciniet, sagrieziet sloksnītēs un rotājiet ēdienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas