Sākums > Receptes > Salāti

Eksotiskie salāti ar vistu

2006. gada 12. maijs
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Rīsus izvāriet sāļā ūdenī, nolejiet atlikušo ūdeni un atdzesējiet. Vistai novelciet ādu, gaļu atdaliet no kauliem un sagrieziet mazos gabaliņos. Apelsīnus nomazgājiet un nolobiet, sadaliet daiviņās, tās sagrieziet 4 daļās un izņemiet kauliņus. Ananasu daiviņas sagrieziet gabaliņos. Vistas gaļu sajauciet ar rīsiem, apelsīniem un ananāsiem. Sakuliet mērcei: sajauciet apelsīnu un ananāsu sulu, garšai pievienojiet sāli. Olu dzeltenumus sakuliet ar sinepēm, pievienojiet aso papriku, pa drusciņai pielejiet nedaudz eļļas, piejauciet klāt augļu sulas. Salātus pārlejiet ar mērci. Salātu lapas nomazgājiet, noteciniet, sagrieziet sloksnītēs un rotājiet ēdienu.
Uz augšu