Eksotiskie salāti ar vistu

Sastāvdaļas

  • Uz restītēm cepta vista
  • 100 g gargraudaino rīsu
  • Dažas salātu lapas
  • 2 vidēja lieluma apelsīni
  • 2 ananasu daiviņas
  • Mērcei: 2 ēdamkarotes ananāsu sulas
  • 1 ēdamkarote apelsīnu sulas
  • ½ tējkarote sāls 2 olu dzeltenumi
  • Maigas sinepes
  • 1 tējkarote maltas asās paprikas
  • 4 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus izvāriet sāļā ūdenī, nolejiet atlikušo ūdeni un atdzesējiet. Vistai novelciet ādu, gaļu atdaliet no kauliem un sagrieziet mazos gabaliņos. Apelsīnus nomazgājiet un nolobiet, sadaliet daiviņās, tās sagrieziet 4 daļās un izņemiet kauliņus. Ananasu daiviņas sagrieziet gabaliņos. Vistas gaļu sajauciet ar rīsiem, apelsīniem un ananāsiem. Sakuliet mērcei: sajauciet apelsīnu un ananāsu sulu, garšai pievienojiet sāli. Olu dzeltenumus sakuliet ar sinepēm, pievienojiet aso papriku, pa drusciņai pielejiet nedaudz eļļas, piejauciet klāt augļu sulas. Salātus pārlejiet ar mērci. Salātu lapas nomazgājiet, noteciniet, sagrieziet sloksnītēs un rotājiet ēdienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi