Gardais augļu saldējums

Sastāvdaļas

  • 500 g bumbieru
  • 500 g persiku
  • 300 g mandarīnu
  • 1 l plombīra saldējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Persikus un bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež vidēji lielos gabaliņos. Augļus sasmalcina blenderī. Pievieno kubiņos sagrieztu saldējumu un visu sakuļ viendabīgā masā. Salej nelielos trauciņos un uz 1 stundu ieliek saldētavā. Pasniedz rotātus ar mandarīnu daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi