Cūkgaļa ar garšaugiem

Cūkgaļa ar garšaugiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g cūkgaļas pleca karbonādes
  • Svaigi vai kaltēti garšaugi
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Karbonādi sagriež šķēlēs.
  2. No visām pusēm saber ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem svaigiem vai kaltētiem garšaugiem.
  3. Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas.
  4. Sākumā gaļu uz lielas liesmas viegli apdedzina, tad nogriež mazāku liesmu un cep vēl neilgu brīdi, lai tā būtu gatava. Cūkgaļu neēd asiņainu.
    Piedevas pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Sākumā gaļu uz lielas liesmas viegli apdedzina, tad nogriež...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi