Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa ar garšaugiem

Cūkgaļa ar garšaugiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g cūkgaļas pleca karbonādes
  • Svaigi vai kaltēti garšaugi
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Karbonādi sagriež šķēlēs.
  2. No visām pusēm saber ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem svaigiem vai kaltētiem garšaugiem.
  3. Uzkarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas.
  4. Sākumā gaļu uz lielas liesmas viegli apdedzina, tad nogriež mazāku liesmu un cep vēl neilgu brīdi, lai tā būtu gatava. Cūkgaļu neēd asiņainu.
    Piedevas pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Sākumā gaļu uz lielas liesmas viegli apdedzina, tad nogriež...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas