Sārtā sirsniņa

Sastāvdaļas

  • Jāņogu sula vai kāda cita sarkana sula
  • Ūdens
  • Cukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Želantīns

Pagatavošana

1 min.
  1. sulu atšķaida ar nelielu daudzumu ūdens- lai nav ļoti skāba un asa, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. samaisa. pievieno uzbriedinaatu, izkausētu un atdzesētu želantīnu un kārtīgi samaisa. ielej sirds forminjā un liek ledusskapī sastingt. var dekorēt ar augļiemun putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi