Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Redīsu salāti olīveļļā 2

2006. gada 11. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sausu biezpienu samaisa ar augu eļļu, pienu, cukuru, iekapā miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.
2. Mīklu pamatīgi sastrādā.
3. Veidni ( diametrā 26 cm) ietauko, tajā liek izveltnēto mīklu ( mīklai jāpārklāj veidnes maliņas 4 cm).
4. Liek pildījumu, pārkaisa drumstalas, cep vidējā siltumā 45 minūtes.
5. Pildījumam olas sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, pamazām pielej verdošu pienu, karsē uz segtās liesmas, līdz sabiezē, pievieno vaniļas cukuru.
6. Atdzisušā masā iemaisa samaltu biezpienu, sasmalcinātus augļus.
7. Drumstalām miltus sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un, kapājot sviestā, veido drumstalas.
Uz augšu