Redīsu salāti olīveļļā 2

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 125 g pilnpiena biezpiena
  • 5 ēd.k. augu eļļu
  • 250 g miltu
  • Tēj.k. cepamā pulvera vai ½ tējk. dzeramās sodas
  • 60 g cukura
  • 5 ēd.k. piena
  • Tauki veidnes ieziešanai
  • Pildījumam
  • 2 gl. piena
  • 50 g miltu
  • 100 g cukura
  • 4 olas
  • Vaniļas cukurs
  • 100 g biezpiena
  • 300 g augļu (āboli, plūmes vai ķirši)
  • Drumstalām
  • 100 g kviešu milti
  • 75 g sviesta
  • 30 g cukura
  • Paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Sausu biezpienu samaisa ar augu eļļu, pienu, cukuru, iekapā miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.
  2. Mīklu pamatīgi sastrādā.
  3. Veidni ( diametrā 26 cm) ietauko, tajā liek izveltnēto mīklu ( mīklai jāpārklāj veidnes maliņas 4 cm).
  4. Liek pildījumu, pārkaisa drumstalas, cep vidējā siltumā 45 minūtes.
  5. Pildījumam olas sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, pamazām pielej verdošu pienu, karsē uz segtās liesmas, līdz sabiezē, pievieno vaniļas cukuru.
  6. Atdzisušā masā iemaisa samaltu biezpienu, sasmalcinātus augļus.
  7. Drumstalām miltus sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru un, kapājot sviestā, veido drumstalas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi