Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena un ķirbju sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 500 g ķirbju
  • 2 saldskābu ābolu
  • 100 g sviesta
  • 4 olas
  • Citrona miziņa
  • 100 g cukura
  • Rīvmaize
  • Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbi sagriež ½ cm biezās šķēlēs, apviļā miltos, sviestā apcep.
  2. Veidni ietauko, izkaisa ar rīvmaizi.
  3. Liek kārtām ķirbju šķēles un sagatavotu biezpiena masu.
  4. Biezpienam pievieno olu dzeltenumus, kas saberzti kopā ar pusi cukura, rīvētu citrona miziņu, atlikušo sviestu, mazos kubiņos sagrieztu ābolus, 2ēd.k. rīvmaizes, pusi no saputotajiem olu baltumiem ( olu baltumus saputo stingrās putās ar atlikušo cukuru).
  5. Sacepumu pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
  6. Pēc tam sacepumam pārliek atlikušo saputoto olu baltumu un cepšanu turpina, līdz virspuse kļūst viegli dzeltena.
  7. Pasniedz ar augļu mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas