Vārītas gaļas, biezpiena un sakņu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas liesas gaļas
  • 200 g biezpiena
  • 100 g svaigu kāpostu
  • 100 g burkānu
  • 25 g sviesta
  • 3 olas
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Tauki - cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu kopā ar biezpienu un sautētiem dārzeņiem samaļ.
  2. Masai pieliek olas, mīkstu sviestu, sāli un samaisa.
  3. Veido mazus plācenīšus, apviļā rīvmaizē un cep sakarsētās taukvielās.
  4. Pasniedz ar dārzeņu salātiem , mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi