Dārzeņu mērce burkānu

Sastāvdaļas

  • 40 g sviesta
  • 20 g pētersīļu
  • 20 g burkānu
  • 30 g sīpolu
  • 30 g pākšaugu
  • 30 g miltu
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Etiķis pēc garšas
  • Dilles
  • Krējums
  • Var izmantot lielus, pāraugušus gurķus

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestā sacep un sautē sīki sagrieztas garšsaknes un dārzeņus. Pieber miltus un vēl pasautē. Atšķaida ar buljonu, pieliek piparus un dilles. Vāra, līdz dārzeņi mīksti, tad visu izberž caur sietiņu, pievieno pēc garšas cukuru, etiķi, sāli, ķiploku, krējumu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem diļļu un pētersīļu zaļumiem.
  2. Pasniedz ar krējumā sautētiem kartupeļiem, gurķu salātiem.

Komentāri

Evija 2012. gada 20. janvāris 19:33
Paldies par iedvesmu, mazliet pamainiju paris lietas, tachu merce sanaca fantastiska, garsha ljoti lidziga Lido burkanu mercei!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi