Pupu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 400 g pupu
  • 50 g sviesta
  • 1 glāze piena
  • 2 olas
  • 200 g kviešu miltu
  • 20 g rauga
  • 100 g skāba krējuma
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupas izvāra, no tām izgatavo biezeni. Karstam biezenim pievieno olas, sāli, cukuru, pienā izšķīdinātu raugu, izsijātus kviešu miltus (50% no sausu pupu masas) un maisa, līdz iegūst vienveidīgu mīklu. Mīklu uz 2 stundām noliek siltā vietā, lai rūgst. Kad mīkla uzrūgusi, veido pankūkas. Pankūkas pasniedz ar skābu krējumu vai ķīseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi