Šokolādes un mandeļu cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g mandeļu
  • 200 g pūdercukura
  • 200 g šokolādes
  • 4 olas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saldo mandeļu noloba, samaļ un saberž ar pūdercukuru, sasildītu šokolādes un sajauc ar stingrās putās sakultiem olbaltumiem.
  2. No šīs masas izveido mazas bumbiņas, viducī katrai bumbiņai mazliet iespiež un liek uz ietaukotās plāts.
  3. Cep mērenā krāsnī 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi