Fraņču marcipāns

Sastāvdaļas

  • 600 g nolobītu saldo mandeļu
  • 400 g cukurs
  • 400 g augļu sīrups

Pagatavošana

1 min.
  1. Nolobītu saldo mandeļu smalki sakapā.
  2. Cukuru savāra biezā sīrupā ar vienalga kāda augļu sīrupa.
  3. Biezi savārītajā sīrupā ieber sakapātas mandeles un masu uz uguns kuļ tik ilgi, kamēr tā atlec no katliņa un, pirkstos saņemta, vairs nelīp.
  4. Atdzesēto masu veido pēc patikas.
  5. Ļoti jāuzmana, lai masa nepiedegtu....

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi