Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Fraņču marcipāns

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g nolobītu saldo mandeļu
  • 400 g cukurs
  • 400 g augļu sīrups
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nolobītu saldo mandeļu smalki sakapā.
  2. Cukuru savāra biezā sīrupā ar vienalga kāda augļu sīrupa.
  3. Biezi savārītajā sīrupā ieber sakapātas mandeles un masu uz uguns kuļ tik ilgi, kamēr tā atlec no katliņa un, pirkstos saņemta, vairs nelīp.
  4. Atdzesēto masu veido pēc patikas.
  5. Ļoti jāuzmana, lai masa nepiedegtu....

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas