Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķirbju un dārzeņu sautējums

Ķirbju un dārzeņu sautējums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 600 g kartupeļu
  • Sīpols
  • Seleriju sakne
  • 60 g augu eļļas
  • 200 g asās tomātu mērces
  • 2-4 daiviņas ķiploka
  • Sāls
  • 2 gl. ūdens
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Notīrītus dārzeņus sagriež šķēlītēs un augu eļļā apcep.
  2. Katlā kārtām liek apceptos dārzeņus, pa starpām iekaisa sāli, sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātus zaļumus, pārlej ar tomātu mērci, ūdeni.
  3. Katlu aizvāko un uz lēnās liesmas sautē gatavu.
    Katlu aizvāko un uz lēnās liesmas sautē gatavu.

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas