Ķirbju un dārzeņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 600 g kartupeļu
  • Sīpols
  • Seleriju sakne
  • 60 g augu eļļas
  • 200 g asās tomātu mērces
  • 2-4 daiviņas ķiploka
  • Sāls
  • 2 gl. ūdens
  • Zaļumi

Pagatavošana

35 min.
  1. Notīrītus dārzeņus sagriež šķēlītēs un augu eļļā apcep.
  2. Katlā kārtām liek apceptos dārzeņus, pa starpām iekaisa sāli, sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātus zaļumus, pārlej ar tomātu mērci, ūdeni.
  3. Katlu aizvāko un uz lēnās liesmas sautē gatavu.
    Katlu aizvāko un uz lēnās liesmas sautē gatavu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi