Ķirbju un dārzeņu sautējums

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 600 g kartupeļu
  • Sīpols
  • Seleriju sakne
  • 60 g augu eļļas
  • 200 g asās tomātu mērces
  • 2-4 daiviņas ķiploka
  • Sāls
  • 2 gl. ūdens
  • Zaļumi

Pagatavošana

35 min.
  1. Notīrītus dārzeņus sagriež šķēlītēs un augu eļļā apcep.
  2. Katlā kārtām liek apceptos dārzeņus, pa starpām iekaisa sāli, sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātus zaļumus, pārlej ar tomātu mērci, ūdeni.
  3. Katlu aizvāko un uz lēnās liesmas sautē gatavu.
    Katlu aizvāko un uz lēnās liesmas sautē gatavu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni