Sautēti ķirbji

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbju
  • 2 ēd.k. augu eļļas
  • Sīpols
  • Tējk. kviešu miltus
  • Gl. skāba krējuma
  • Sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus, kubiņos sagrieztus ķirbjus mazā ūdens daudzumā, pievienojot ēdamkaroti augu eļļas, sautē mīkstus.
  2. Sasmalcinātu sīpolu atlikušajā eļļā sakarsē, pieber miltus, pielej sautējuma šķidrumu, pievieno krējumu, sāli, uzvāra.
  3. Mērci pārlej ķirbjiem.
  4. Pasniedz ar ceptu, žāvētu speķi un ar mizu vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi