Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti ķirbji

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķirbju
  • 2 ēd.k. augu eļļas
  • Sīpols
  • Tējk. kviešu miltus
  • Gl. skāba krējuma
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus, kubiņos sagrieztus ķirbjus mazā ūdens daudzumā, pievienojot ēdamkaroti augu eļļas, sautē mīkstus.
  2. Sasmalcinātu sīpolu atlikušajā eļļā sakarsē, pieber miltus, pielej sautējuma šķidrumu, pievieno krējumu, sāli, uzvāra.
  3. Mērci pārlej ķirbjiem.
  4. Pasniedz ar ceptu, žāvētu speķi un ar mizu vārītiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas