Ķirbju un vistas gaļas salāti

Sastāvdaļas

  • Glāzes marinētu ķirbju
  • Vārīta vistas krūtiņa
  • Saldskābs ābols
  • 2 cieti vārītas olas
  • Želejas mērcei
  • Glāze vīnogu vai ābolu sulas
  • 4 g želantīna
  • Rotājumam-dilles

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotu ābolu sagriež plānās daiviņās, olas - ripiņās, vistas krūtiņu - mazos gabaliņos.
  2. Porciju stikla trauciņos liek salātu komponentus un pārlej ar pussarecējušu želeju ( želantīnu briedina trešdaļa sulas, uzbriedušu izšķīdina ūdens peldē un pievieno pārejai sulai.).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi